Serenay Sarıkaya surprinde cu mai multe ipostaze în Tokyo. Vedeta a îmbrăcat o haină de blană

Publicat pe 18.03.2024 la 15:08 Actualizat pe 18.03.2024 la 17:52

Serenay Sarıkaya a realizat o călătorie în Tokyo și a publicat primele imagini pe rețelele sociale. Ce ținute a îmbrăcat vedeta.

actriță poartă o rochie neagră și părul lung, desprins

Serenay Sarıkaya surprinde cu mai multe ipostaze în Tokyo

Getty Images

Încă o dată, faimoasa Serenay Sarıkaya surprinde cu aparițiile sale în mediul online. Vedeta a călătorit în Tokyo și a publicat mai multe imagini pe contul personal de socializare. Este de asemenea în atenția publicului și cu viața personală.

Serenay Sarıkaya surprinde cu mai multe ipostaze în Tokyo

Pe lângă postările din vacanțe, vedeta din Turcia este în atenția publicului cu posibila relație cu artistul turc Mert Demir. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, iar cei mai mulți au lăudat-o pentru stilul inconfundabil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești foarte frumoasă, Serenay”, “Mă întreb dacă Tokyo știe ce bijuterie deține acum”, „Draga mea”, „Fata mea”, au fost doar câteva dintre cuvintele lăsate de internauți. Cu peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, aceasta a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în ipostaze complet diferite. Nemachiată, în vacanță, dar și aranjată de specialiști în domeniu pentru un eveniment marca Bulgari.

Citește și: Burak Deniz și Serenay Sarikaya au demonstrat că își merită poziția în topurile preferințelor cu serialul Șahmaran. Despre ce este vorba

Actrița de origine turcă a călătorit în Tokyo ca ambasador al țării sale pentru marca importantă de bijuterii. De data aceasta, vedeta a optat pentru o ținută all-black, dar și un ruj roșu. Fanele au apreciat-o la scurtă vreme. De asemenea, pe lângă o călătorie unică în viață, Serenay Sarıkaya a avut șansa de a se întâlni cu mai multe formații importante din Seoul. A jucat în serialul Aile, dar și în Sahmaran alături de Burak Deniz. Este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual.

A avut șansa de a-i cunoaște pe artiștii ENHYPEN în cadrul unui eveniment important. Nu este pentru prima oară când actrița are parte de astfel de evenimente în viața profesională. Ulterior, s-a fotografiat cu artista Lisa din cadrul formației KPOP, BLACKPINK. A ținut să realizeze o inimă din degete pentru a-și exprima admirația față de Korea. Model și actriță, și-a dovedit valoarea în tot mai multe producții importante.

Detalii despre actrița Serenay Sarıkaya

Este o actriță de origine turcă, model și fostă concurentă în cadrul concursurilor de frumusețe. A ajuns în atenția fanilor din lumea întreagă cu roll din Șahmaran. Este absolventă a liceului de arte din Istanbul. La vârsta de 14 ani a avut debutul cu un rol secundar în Șașkin ( 2006) și a urmat un personaj în producția Plajda ( 2008). Primul său rol principal a fost în seria fantastică Peri Masali ( 2008).

Citește și: Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

Când avea 7 ani, părinții săi s-au despărțit și după ce tatăl său s-a recăsătorit, a fost nevoită să se mute cu mama sa în Istanbul. Mai târziu în carieră a descris cum a fost să crească fără tată.

“Pentru o fetiță, tatăl este un factor special în evoluția sa. Creșterea fără tată este o experiență uriașă.”, a povestit vedeta. La momentul respectiv, pe când era în căutarea unui loc în care să se stabilească alături de mama sa, a decis că își dorește să devină actriță, așa că Istanbul a venit ca o alegere simplă. Joacă volei și este pasionată de baschet.

În articolul

Serenay Sarıkaya surprinde cu mai multe ipostaze în Tokyo. Vedeta a îmbrăcat o haină de blană

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x