Povestea inelului pe care Can Yaman îl poartă pe degetul mijlociu. Care este semnificația acestuia

Publicat pe 15.03.2024 la 10:37 Actualizat pe 15.03.2024 la 11:26

Can Yaman a realizat mai multe vizite în Italia și Portugalia și a comunicat cu fanele sale. Ceea ce a surprins a fost inelul pe care actorul din Mr. Wrong l-a purtat pe degetul mijlociu.

actor poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Can Yaman a fost surprins purtând un inel imens pe degetul mijlociu

Profimedia Images

Celebrul actor turc și-a surprins fanele cu un accesoriu foarte special care are cu adevărat o istorie în spate. Pe rețelele sociale au apărut mai multe întrebări legate de proveniența inelului pe care Can Yaman nu l-a dat jos în cadrul întâlnirilor în scop caritabil.

Povestea inelului pe care Can Yaman îl poartă pe degetul mijlociu

Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram și de-a lungul timpului și-a creat o comunitate strânsă. Fanele de pretutindeni îl apreciează pentru talentul său, dar și pentru determinarea de care dă dovadă cu fiecare proiect în care se implică. Cu ocazia sărbătorii femeilor, Can Yaman a ținut să aibă întâlniri speciale cu acestea. Nu a durat mult până când micile observații să nu fie semnalate pe rețelele sociale.

Urmărește Mr. Wrong, sâmbătă și duminică de la 22:30, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce și-a relatat povestea noului său look, protagonistul din Viola come il mare a reușit să atragă atenția cu un inel destul de ciudat. Mulți s-au întrebat ce înseamnă și care este de fapt proveniența sa.

Citește și: Cele mai vizionate seriale cu Can Yaman. TOP 5 producții de succes cu îndrăgitul actor

În prezent, acesta se pregătește pentru filmările producției Sandokan. A fost nevoit să-și modifice întreaga dietă pentru ca personajul său să fie cu adevărat aliniat cu realitatea. Chiar dacă mulți credeai acest lucru, Can Yaman nu poartă un inel de logodnă, ci unul special. Este conceput pentru tir cu arcul și are denumirea de Zihgir. Poate fi un detaliu pe care actorul să îl fi păstrat de pe platourile de filmare Sandokan chiar chiar un accesoriu care să-i fi plăcut cu adevărat, arată sensacine.com.

În trecut, arcașii turci purtau acest inel pe mâna dreaptă. Era folosit în lupte pentru a nu se răni. Se realizează la milimetru pentru fiecare purtător. Se spune de asemnea că reflectă personalitatea celui care îl poartă. Can Yaman continuă să-și surprindă fanii din mediul online, dat fiind faptul că mereu se află în tendințe.

Cele mai bune seriale în care a jucat Can Yaman

De la Vis de iubire până la Viola come il mare, actorul a devenit extrem de cunoscut în lumea întreagă. Mr. Wrong, serialul care l-a adus încă o dată în rol de protagonist din 2020, i-a clădit un renume. A jucat alături de Ozge Gurel, Serkay Tutuncu, Cemre Gumeli sau Ece Irlem. Este o poveste de dragoste în care Can Yaman s-a integrat timp de 1 sezon.

Citește și: Cum arăta Can Yaman când era adolescent. Imaginea rară cu actorul îndrăgit

Pe lângă cariera de succes ca și actor, Can Yaman a publicat prima sa carte și a scos pe piață mai multe parfumuri. A lucrat ca și avocat, însă a descoperit că actoria este meseria care îl reprezintă cu adevărat. În 2022 a apărut serialul Viola come il mare, acolo unde actorul de origine turcă vorbește 100% în limba intaliană. În prezent locuiește în Italia și se bucură de succes pe plan profesional.

A format un cuplu cu faimoasa prezentatoare Diletta Leotta, însă chiar înainte de căsătorie au anunțat că s-au despărțit. Cei mai mulți îi vedeau împreună o lungă perioadă de timp, însă destinul a avut alte planuri pentru ei. Ulterior, s-a spus că ar forma un cuplu cu Francesca Chillemi, colega de platou din Viola come il mare.

În articolul

Povestea inelului pe care Can Yaman îl poartă pe degetul mijlociu. Care este semnificația acestuia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x